Frank Taymans stopt als trainer van ERCH B

Het zal voor de meesten onder jullie onverwacht zijn, maar gisterenavond besliste Frank om te stoppen als trainer van onze P4-ploeg. Na een kort overleg met onze voorzitter Gino, werd onderling overeengekomen dat het beter is voor alle betrokkenen dat Frank zijn functie als trainer van ERCH B neerlegt. Wij betreuren uiteraard deze beslissing maar respecteren en begrijpen de argumenten van Frank, die wij langs deze weg hartelijk wensen te bedanken voor zijn geleverde inspanningen.

ERC Hoeilaart moet dus op zoek naar een nieuwe trainer voor ERCH B, dat momenteel op een 7de plaats staat in 4de provinciale D. Ter herinnering: de ERCH P4 kern bestaat grotendeels uit eigen opgeleide spelers die wekelijks wordt aangevuld met spelers uit de P2-kern die niet in de basis staan bij de P2 wedstrijd.

Kandidaten om bij ERCH de taak van P4-trainer op te nemen, vragen wij om via e-mail contact op te nemen met onze voorzitter Gino Vandervoort op het adres voetbalgino@telenet.be of telefonisch op 0475/86 12 81.