ERCH Familiedag 30/04/2022

Traditioneel organiseren wij als ERC Hoeilaart ons jaarlijks jeugdtornooi tijdens het eerste weekend na de laatste speeldag van de jeugdcompetitie. De voorbij 2 jaar hebben we geen jeugdtornooi kunnen organiseren door de beperkingen opgelegd n.a.v. de Covid19 maatregelen.

Omdat 1 mei dit jaar op zondag valt en aangezien wij slechts over 1 volwaardig veld beschikken, kon een uitgebreid tornooi niet georganiseerd worden. Om onze jeugdspelers een leuk alternatief te bieden, hebben we besloten om er een ‘familie dag’ van te maken op zaterdag 30 april aanstaande.

Naast allerlei randanimatie (springkasteel, hapjes en drankjes, Playstation tornooi, penalty cup, enz…) zullen we onze jeugdspelers indelen in landen-teams om zo een heus WK in tornooivorm te spelen. Elk land zal over zijn eigen trainer beschikken. In de voormiddag is dit voor de onderbouw (U6 – U9 onder de vorm 5 tegen 5) en ‘s namiddags is de middenbouw (U10 – U13 onder de vrom 8 tegen 8) aan de beurt. Er is ook een avond-tornooi voor de bovenbouw volgens dezelfde principes (U15 – U17 onder de vorm 8 tegen 8).

Meer info krijgen jullie via de trainers of afgevaardigden. Je kan ook je vragen stellen via e-mail: jeugd@erchoeilaart.be

Wij hopen dat jullie talrijk zullen aanwezig zijn op deze onvergetelijke dag!!