19/04/2019 ERCH A zoekt nieuwe trainer

Nadat de eerste 2 trainers van dit seizoen de ploeg niet op de rails kregen, heeft men bij ERC Hoeilaart spijtig genoeg moeten vaststellen dat het ook de 3de trainer, Eddy Abeloos, niet gelukt is om het behoud in eerste provinciale te verzekeren. Dit ondanks een hoopgevende start met overwinningen tegen o.a. Grimbergen en Huldenberg. Maar na een goed gesprek zijn trainer en club tot de conclusie gekomen dat het beter is dat hun wegen scheiden. Het Hoeilaartse bestuur wenst hierbij wel te benadrukken dat de samenwerking met Eddy steeds prima is verlopen en wenst Eddy hiervoor dan ook te bedanken. Maar ERC Hoeilaart moet dus op zoek naar een nieuwe trainer voor de eerste ploeg A, die volgend seizoen in 2de provinciale zal spelen.

Ook al waren de voorbije 2 seizoenen op sportief gebied vrij rampzalig, het waren wel 2 leerrijke seizoenen. Men is bij ERCH tot de conclusie gekomen dat men de tol heeft moeten betalen voor de steile opmars waarbij op amper 5 jaar tijd gepromoveerd werd van 3de provinciale naar 3de amateurklasse. Tegelijk beseft men nu dat ERCH terug moet naar zijn roots: jonge talentvolle spelers uit de streek omringen met ervaring. Dat is ook de weg die voorzitter Gino Vandervoort wil inslaan vanaf het komende seizoen. ERC Hoeilaart wil van op “nul” beginnen waarbij er reeds een aantal jonge wolven uit de streek werd vastgelegd, terwijl meerdere ervaren spelers uit de huidige P1 kern ook al hebben bijgetekend. Bovendien zullen ook een drietal spelers van de huidige P3 de overstap maken naar de P2 kern.

Kandidaten die de uitdaging willen aangaan om de Hoeilaartse A-ploeg te trainen in P2, mogen zich via email aanmelden op kandidatuur@erchoeilaart.be of telefonisch bij voorzitter Gino Vandervoort op 0475 86 12 81.