19/01/2024 Trainers P2 en P4 blijven. Keepertrainers gezocht!

In het amateurvoetbal is de periode vlak voor of vlak na Nieuwjaar het uitgelezen moment om te beginnen met de voorbereiding op het volgende seizoen. De clubs moeten dan een analyse maken van de sportieve staf en de spelerskern, met het oog op de ambities voor het volgende seizoen. Bij ERC Hoeilaart is dit niet anders.

Een aantal knopen werd nu reeds doorgehakt. Zo zal de sportieve staf voor onze P2 én P4 ploegen grotendeels ongewijzigd blijven. Bij onze P2 ploeg blijft het trainersduo Stef Van De Velde en Danny Van Laethem de touwtjes in handen houden. Voor onze P4 ploeg blijft Dimitri Meysmans T1.

ERCH is echter nog op zoek naar een aantal profielen om de technische staf te vervolledigen. Zo zoeken we nog een keeperstrainer voor de eerste ploegen P2 en P4, maar ook voor onze jeugddoelmannen zoeken we nog een keeperstrainer. Verder is het nog niet 100% duidelijk of we volgend seizoen een reserven- of U21 ploeg zullen inschrijven. Maar ook voor die kern zoeken we nog een trainer.

Geïnteresseerden (keeperstrainer en/of trainer reserven/U21) mogen contact opnemen met onze voorzitter Gino Vandervoort via e-mail (voetbalgino@telenet.be) of telefonisch op het nummer 0475 86 12 81.

Verder zijn uiteraard ook de gesprekken met de spelers uit de huidige kern aan de gang, en wordt er ook gesproken met eventuele nieuwkomers. De nadruk ligt meer dan ooit op spelers uit de Druivenstreek of met een verleden bij ERCH (of eventueel andere streekploegen). Bij ERCH primeert dan ook de “vriendengroep” binnen de spelerskernen om zo de ambities waar te maken. Die sportieve ambitie is – voor zowel P2 als P4 – om een hoofdrol te spelen in het kampioenschap.